Bratara din cupru lucrata manual

Bratara de cupru - tel: 0759.165.234

 

Sunt artizan in Transilvania si creez manual bratari de cupru, piramide de cupru, gravez manual sticla, acopar sticla de vin in cupru folosind doar clesti si ciocan.

 Bratarile de cupru sunt realizate  manual din tabla de cupru prin tehnica gravurii pe metal,dupa modele creatii persoanale. Intrucat bratara din cupru  nu contine cositor si alte substante periculoase organismului folosite pentru lipire ,vibratia metalului este constanta  , iar proprietatea energetica a cuprului functioneaza la un potential maxim  . De subliniat ,cu cat obiectul folosit in cuproterapie are o concetratie de cupru mai mare cu atat efectul terapeutic este mai rapid si mai intens. 

Bratarile din cupru se poarta pe maini pentru efectul lor antimicrobian, protectie energetica si pentru CUPROTERAPIE.
 Latimea bratarilor de cupru este cuprinsa intre  2 si 6  centimetri ,tabla de cupru are o sectiune de 1 milimetru
La cerere se poate crea o bratara din cupru pentru  orice dimensiune in functie de circumferinta incheieturii mainii .


Pret: 35 - 95 lei . Pretul depinde de complexitatea gravurii respectiv dimensiunea bratarii din cupru.

 Mai multe creatii in cupru gasiti aici pe site-ul de prezentare : http://hadarugart.weebly.com/ Se poate comanda prin mail : hadaruga.mihai@yahoo.com ,sau telefon:0759.165.234

Bratarile de cupru se poarta in majoritatea cazurilor in scop terapeutic si in alte cazuri de samani, bioterapeuti pentru protectie energetica mai ales daca bratara de cupru are gravata pe ea si simboluri mistice .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bratari din zale de cupru

Bratari din cupru

Bratara de cupru cu simboluri dacice